Over ons

Salestijgers opgelet!

100 miljard is natuurlijk wat overdreven (maar als je het doet beloven we je een hele mooie bonus ;). Ben jij die gedreven verkoper die nog sneeuw zou kunnen verkopen aan een Eskimo? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bijkomend voordeel is dat ons product een heel stuk makkelijker te verkopen is, omdat klanten echt op zoek zijn naar onze hulp. En het is veel minder koud bij ons op kantoor! Nadeel: er zijn helaas geen pinguĂŻns.

Aanbestedingskalender is Ă©Ă©n van de grootste platformen op het gebied aanbestedingen en inkoopopdrachten in Nederland. Wij nemen het zoeken en vinden van overheidsopdrachten zoveel mogelijk uit handen van de klant. Dit doen we met slimme tools die helpen een voorsprong op te bouwen ten opzichte van de concurrentie.

Omdat de aanbestedingsmarkt zo wijdverspreid is en er veel concurrentie is op de overheidsopdrachten, is het essentieel dat bedrijven aan de ene kant nooit een relevante opdracht missen en aan de andere kant juist door goed te zoeken, meer opdrachten vinden dan hun concurrenten. Wij hebben dé tool die bedrijven daarbij kan helpen.

And that’s where you come in.